Followers :)

Lyana Norli Hisham :)

Assalammualaikum :)
Hari ni aku cuma nak cerita pasal kawan baik aku jeee xD hihii skema kan ? :P ah apa apa je lah xD aku tak tahu nak update pasal apa sebenarnya :) daripada kosong je baik ler aku update pasal Lyana anak uncle Norli Hisham ni :)

Okey Lyana ni classmate aku :) baru kenal dia setahun .. dia ni gila meng-online siang malam * k tipu je tu :D kitaorang ni rapat pun sebab dua sebab :) sebab aku dan dia dan seorang lagi kawan aku ni budak paling awal gila masuk asrama tahun 2011 . kitaorang tiga orang ni je lah form one . time tu memang takut gila ! jadi pergi mana mana pun mesti tiga orang je :) kedua sebab kitaorang ni gila meng-online :) segala youtube , segala gambar itu ini semua share ;)

Lyana ni jenis gila gila :) hiwhiw xD asal nampak laki handsome sikit , mula lah ketuk ketuk meja .. hahaha jangan marah yup lyana ;) dia ni pun terer english * err aku main campur campur ayat je ni xD dah macam rojak dah :D maklum lah , masa aku pergi rumah dia pun , mak dia cakap pun campur campur english ;) kalau lah family aku buat cengitu kan best xD tak ada lah b.i aku low low low sokmo :D

haa korang nak tengok gamba aku dengan dia ? sebenarnya banyak gila gambar aku dengan dia , tapi aku letak satu je lah ye ? sebagai bukti aku pernah face to face dengan dia * eh apa aku merepek ni ? xD

* jap jap xD aku tahu korang tak sabar nak tengok ;)

TARAAAA : ..............................

 Kanan : Lyana
 Kiri : Aku

aku suka tengok lyana edit gambar :) dia edit cecomel jee :) haa tengok muka lyana , tengah senyum sorang sorang lah tu aku puji dia xDD

okeylah thanks baca tata byebye :)
THANKS READING :) LIKE KALAU SUKA YA ;)

1 comment:

Ahmad Tarmizee Ibrahim said...

Mcm mna sy nk contact lyana anak norli hisham ni....